Telepati med dyr

Telepati/kontakt og healing.

Den kontakt der helt naturligt er til dyr, har altid været en del af mig. Siden jeg var barn har jeg talte med dyrene. Jeg mærkede deres følelser som var de mine egne og sådan er det også nu. Jeg mærker glæde og sorg og svigt og vold og sygdom. Dvs. at det er en følelse der kommer til mig. Derigennem hører jeg dyrets ord, så formidlingen foregår gennem vores fælles følelser, i vores møde på følelsernes plan.

Dyr har de samme følelser som os mennesker, de kan føle sorg, glæde, smerte og positivitet og negativitet, frihed og fred etc. Dyr “læser” eller føler menneskers tilstand meget hurtigt og reagere på denne tilstand. Derfor er de også en vigtig del af en familie eller gård etc. Det er ikke bare et dyr man kan hønse rundt med og tro at den bare skal lystre uden kærlighed. Alle dyr bør mennesket vise respekt.

Når jeg møder et dyr er det en meget smuk oplevelse, uanset om det er under et direkte møde eller under telepati/kontakt (og fjernhealing). Begge måder at mødes på er fantastisk. Ikke alle dyr er vant til at blive forstået eller mødt i deres følelser. De fleste dyreejer gør deres allerbedste for deres elskede dyr og det er det mest naturlige. Men alligevel kan det være svært at forstå hvad eller hvorfor at den gør sådan eller ikke vil sådan, eller hvorfor den har det som den har det!

Under telepati/kontakt til dyret er jeg enten på besøg hos ejeren og dyret eller hjemme hos mig selv.
Hvis jeg er hos mig selv, så skal jeg bruge et foto sendt via sms eller et foto sendt med posten.
Samt dyrets navn, adresse og fødselsdato.

Og for hvad der ønskes under telepati/kontakt (og healingen).

Telepati/kontakt (og healing) 700,-kr.

Hvis jeg kører ud på besøg tillægges der et kørselsgebyr på 3 kr.pr. km.

Glæder mig til at “møde” dit kæledyr.