Horoskop/Livsvejledning

  1. image-1

Horoskop/Livsvejledning

Når jeg skal lave et horoskop, så skal jeg bruge, fødselsdato, fødested og fødselstidspunkt. Derefter bruger jeg nogle timer på at tolke horoskopet. Og så enten mødes vi eller også sender jeg horoskopet på mail. Under tolkningen ser jeg på se de medfødte aspekter i livet – alle 12 områder af horoskopet.

Det kan være på arbejdsområdet, helsen, personligheden, jobbet eller ens partner etc.

Den form for horoskop jeg laver hedder Jyotish, og betyder lys. Man bringer lys over horoskopet for at se nogle tendenser i livet. Jeg kommer ikke ind på hvor længe man lever. Jeg ønsker at oplive og bringe lys over de gode kvaliteter og muligheder.

Horoskopet viser nogle tider hvor ting er aktuelle, da der er tider for alt hvad vi laver. Det er en form for matematik at tolke sådan et horoskop. Jeg holder mig til det som der spørges om, og gør det så praktisk og jordnært som muligt.

Jeg oplever i mødet med andre mennesker at der kommer informationer til mig, som noget større der hjælper med at give den bedste information. Denne intuitive information bruger jeg sammen med horoskopets aspekter og tider.

Man kan gå med tanker om noget som dræner en for energi, f.eks ved svigt eller andet som er følelsesmæssigt svært.

Følelser og tanker hænger sammen og det er blandt andet dem vi kigger på for at gøre en situationen mere behagelig og derved øge forståelsen for en selv. Så ved at ændre tanke mønstret, så ændre man også følelsen der måtte være.

Samtalens varighed ca. 1-1,5 time. – Har man brug for mere hjælp til ens situation, så er det muligt at få lavet en healing. Den kan laves som fjernhealing, hvor man ligger i ens egen seng og modtager healingen. Eller jeg laver healingen direkte, der hvor der ønskes healing. Når jeg healer holder jeg mine hænder 5-7 cm over stedet hvor jeg healer. 
Ønskes du at få lagt et horoskop, så send mig oplysninger om fødested, fødselstidspunkt og fødselsdatoen til mail :
Bsonneby@hotmail.com
Tlf. 3131 3412
Livsvejledning med eller uden horoskop 1250,-kr.

Tilbud frem til 31 december 2020.  Pris 950,-kr.

Healing 700,- kr.