Kostvejledning

Hvorfor er det godt med en kostvejledning!

For at sætte nogle nye mål med ønsket om at øge ens helse kan det være en stor hjælp dels med en støtte i et forløb, men også med en kostvejledning som er skræddersyet, så der opleves øget velvære og et større energi niveau.

Når jeg gir kostvejledning, så ser jeg på hele mennesket.

Hvor er det vigtigst at sætte ind først og hvilke trin er der i processen for at finde tilbage til balancen igen! Jeg stiller nogle spørgsmål som hurtigt gir mig en retning om hvor der bør sættes ind i form af urter, kost, motion, healing og den psykiske side af personen.

Hvilke symptomer kan der være. Det kan være alle mulige symptomer. Det handler også om hvor fremskreden at sygdommen er og afh. deraf kan der trinvist gøres noget, som hurtigt viser en forbedring. Bare det at se på symptomerne og at gå bag om dem er healende i sig selv. Men efter en konsultation er du godt informeret så du har et overblik over din situation og de trin der er at tage til at komme i balance igen. Mit ønske er at oplive til bedring og at helbrede.

Om mig :

Læs evt. afsnittet (Om mig) for at læse mine erfaringer ifht. sygdom og ubalancer. Her mere overordnet :

Jeg har med stor glæde, studeret og efterlevet de Ayurvediske principper siden 1991 og lavet kostvejledninger udfra Auyr-veda siden. Det er en naturlig viden som vi alle rummer, men blot har glemt i hverdagens hurtige liv. Ayur-veda bruger bla. naturens føde og urter som medicin.

Derudover har jeg med stor respekt studeret og efterlevet, Den Medicinske Seer bog af : Anthony William, – siden den udkom i 2017. Han bruger også naturens urter og føde som medicin. Men har en anden vikle på en 100 år gl.virus som mange har uden at vide det!

Har derudover studeret den vediske viden inden for Jyotish/Astrologi, samt : Den kreative intelligens, og Pulslæsning, vedisk arkitektur, Ghandarva-veda musik mm. Alt sammen for at berige livet inde og udefra på den mest naturlige måde.

Kostvejledning 950,- kr.

Varighed: 1 – 1 1/2 time.