Om mig

Siden jeg var barn har jeg været interesseret i mennesket, – dets adfærd og det psykologiske. Jeg var tidligt mere opmærksom på det der ikke blev sagt, og på at finde uf af hvem der talte “sandt”! Og så som 9 årig kom interessen for meditation, da jeg havde nogle venner som mediterede sammen med deres far. Det ville jeg også, men der gik en del år før jeg fandt et kursus og lærte at meditere. Det var og er jeg stadig meget glad for at bruge hver dag.

Så kom interessen for astrologi og senere for healing og kommunikation med dyr. Jeg har derfor siden min ungdom kredset om disse interesser og taget div. tilhørende kurser deri. Herunder kan du læse lidt om min historie, og de oplevelser der har fulgt med.

Jeg har siden mit job som Freelance Dekoratør, mødt folk med forskellige symptomer og sygdomme. Det er dette og så min egen interesse for sundhed (jeg fik psoriasis som 13 årig, – på ben, albuer og i hovedbunden) der har ført mig til at læse alt det som fænger mig inden for det mere alternative. Har stort set ikke noget psoriasis tilbage, da jeg ved hvad jeg skal og ikke skal og hvorfor at det kom!

Det første jeg læste var ; Fit for life, (frugt om morgenen), og så en bog om syre/base baseret kost, og så om vitaminer og mineraler samt urter. Det førte til de første kostvejledninger der gav mig så meget positiv feedback at jeg søgte videre efter en viden som omfavnede alle typer mennesker! Derfor valgte jeg at studere Ayur-veda, – et meget konkret og holistisk sundhedssystem, der oversat betyder ; Livets Videnskab. Det er en fantastisk viden som jeg har brugt i 30 år. Samtidig med dette begyndte jeg at meditere og lave yoga øvelser og har gjort det siden 1991. Det er en lige så naturlig del af min hverdag som det at børste tænder 2 x dgl..

Med den daglige meditation løsnes der gl. stress og min krop føltes bare mere samlet og dejlig udhvilet. Meditationen giver dybere hvile end nattesøvnen og det overskud fra denne hvile gør at jeg bedre kan mærke mig selv og dem jeg møder. Overskud til livet er det gør at jeg bedre kan være taknemmelig for livet, og det har jeg fået af at meditere.

Derudover har jeg fulgt Anthony Williams ; Den medicinske seer og gør det stadig, da han kommer med nye naturlige sundhedsløsninger der er uden bivirkninger. Det er også pga. hans gode råd at jeg er kommet af med Psoriasisen.

Så i dag kombinere jeg Ayurveda og Den medicinske seer og hvad jeg ellers ved om kost og psyken! Har siden 2015 hvor jeg blev Reiki healer, arbejdet med healing af både mennesker og dyr. Også dette har været så givende for dem som har modtaget healingen. Oftes er det fjernhealing jeg sender. Det er min intention og næstkærlighed som er healingen. Læs evt. mere under healing:

Jeg har over en lille årrække været censor for en ayurvedisk uddannelse i København, hvor både den viden om Ayur-veda og Den medicinske seers viden har været til stor hjælp. De studerende har fundet hver deres klient som deres prøvekanin, til dagen, hver med deres symptomer. Det var fantastisk at kunne hjælpe dem med naturlige behandlingsmetoder.

Jeg oplevede at der ligesom åbnede sig et rum hvorfra jeg kunne gå lidt dybere i min intuition omkring hvad der kunne gøres for at hjælpe klienten. Det opfangede en af eleverne og satte netop disse ord på hendes oplevelse af min kunnen, kan man sige. Hun opfordrede mig til at gøre meget mere af dette.

Sådan startede jeg med Astrologien:

Allerede som 17 årig studerede jeg folk omkring mig ud fra hvilket stjernetegn de kunne være. Og jeg begyndte at se det mere og mere klart ud fra de 5 elementer. Så 9 ud af 10 gæt passede, og det var jo interessant at opleve. Jeg havde læst lidt i nogle bøger og tog et kursus i astrologi i 1990 hos Kirsten Tingstad, en dygtig astrolog som havde skrevet en bog om den anden graviditets mulighed ud fra sol og måne placeringen ved fødslen! Hun anbefalede mig til at blive psykolog og astrolog. Det første fulgte jeg med psykologi på HF, og det var fint. Astrologien forsatte med endnu et kursus, men denne gang blev det med et andet system der hedder Jyotish, hvilket betyder lys. Det fandt jeg meget interessant, da der indgår planetperioder som i alt gir 120 år tilsammen. Den længde man ifølge, sundhedssystemet Ayurveda, kan leve når man følger naturens love. Denne astrologi form, bruger jeg når jeg lægger et horoskop. Det er en form for matematik og intuition der bruges dertil.

Ånder i hjemmet:

Det var kun på film at jeg havde hørt om det med ånder i folks huse. Men kort efter Reiki kurset hørte jeg et foredrag af en brasilliansk dame som havde erfaringer med sådanne sjæle. Hun fortalte at der er gode og dårlige mennesker i verden og derfor også gode og dårlige sjæle. Altså sjæle med dårlige intentioner. Det er dem vi ikke kan lide fordi de forstyrre os. Jeg har siden da både talt med ånder og fjernet ånder.

Første gang jeg oplevede et møde med en dårlig sjæl, var da jeg gik til sang hos en privat. Oftes fik en underlig fornemmelse når jeg kom til huset og kiggede på et af husets vinduer udefra. Men først da jeg spurgte til datteren i huset som netop var gået forbi hvor vi var, der fik jeg en følelse af en mand som ikke skulle være der. Underviseren fortalte at datteren ikke havde det så godt… og at hun ikke kunne komme op og heller ikke passe hendes uddannelse. Jeg fortalte at jeg så en mand… hvortil hun spurgte hvordan jeg vidste det. Det vidste jeg ikke men jeg mærkede ham og vi aftalte at jeg skulle lave en fjernhealing til både datteren og til det værelse hvor han skulle videre fra og ud i lyset. Vi gik hen til værelset så jeg kunne mærke hvor han var… men det nåede jeg ikke da idet at jeg ville sætte min fod derind fik et ordentligt slag i maven…tårerne stod ud og jeg blev så forskrækket. Det var jeg ikke forberedt på. Puha, kan ånder også det. JA mon ikke. Jeg spurgte så om de ville gøre værelset rent og sætte blomster og et lys til healingen, og sagde at datteren måtte sove i et andet værelse den nat. Datteren fik healingen sent på aftenen, og var så glad efter healingen, -fortalte moderen. Datteren startede en ny uddannelse og er siden rejst ud og er blevet mor. Den sjæl som jeg hjalp videre havde siddet på datteren og taget hendes energi, samt forstyrret hendes søvn. Han var ikke glad for at blive sendt videre…

Har mange flere historier vedr. det at mærke, at tale med ånder og at fjerne ånder. Måske skriver jeg også om dem en dag. Har dog også set en ånd ved siden af et toilet. Hende bad jeg om at gå da jeg skulle på toilettet. Kolding 1999.

Vedr. min helse:

Jeg har i mange år oplevet at der indimellem var noget i mit system som gav mig influenza symptomer. Mathed, træthed, lidt feber, mavesmerter, diffushed, uklar…mm. som om der var en virus i mit system. Jeg gik ikke til lægen for jeg var jo ikke rigtig syg! Men da jeg i 2017 fandt bogen ; Den medicinske seer, der fandt jeg endelig en som vidste hvad han talte om ifht. de symptomer som jeg havde. Og nu efter 3 år med div. måder at styrke min krop har jeg det så godt. Og det vil jeg selvfølgelig dele med andre som har det dårligt.

Symptomerne er mange på det jeg fejlede…det var en virus der hedder Ebstein Bar Virus. (EBV) Der er flere stadier af denne virus og afh. hvilken en man evt. har, så er der mulighed for at blive rask. Og alene det at vide dette gør at man får styrke til at komme videre og blive rask. Lægerne kender ikke til en naturlig behandling af denne virus. Denne virus er bla. årsag til at den Psoreasis som jeg havde havde, har siddet der så længe!

Afbrudt indlæggelse og udrensningskur:

På et tidspunkt fik jeg konstateret en stor 3 x 5 cm godartede knude i mit ene bryst. Jeg havde arbejdede som en hest i 1988 da jeg sad i Tivoli 70 timer om ugen hen over sommeren. Jeg ville til Australien og det krævede penge. Jeg blev indkaldt til kontrol og der fandt lægen yderligere en godartet knude i det andet bryst. De skulle skæres væk. Så jeg bad om at de måske kunne lave det fint, nu da jeg ikke ligner Dolly Parton, og det ville de gøre. Jeg mødte op og skulle indlægges til operation. men da en læge kommer ind og dårligt ved hvem jeg er og spør som om der ingen notater var taget ifht. mit ønske om at lave det fint, så blev jeg urolig og smuttede ud og talte med min mor som talte med ham lægen som havde henvist mig til dette hospital på Amar. Jeg græd og min mor havde det som en løve i bur. Gitte skat du skal ikke være der kom hjem sagde hun. Portøren kom gående med en seng og spurgte vredt hvorfor jeg ikke havde taget pillerne og lå i min seng! Så kom der 2 sygeplejersker ind og trøstede mig. De syntes også at jeg skulle tage hjem. Det gjort jeg trods knuderne.

Jeg fandt en bog om syre og base og tog så en udrensningskur på 10 dage. Jeg spiste 21 fed hvidløg om dagen, 7 morgen, middag og aften. Og drak kartoffelvand og spiste lidt opblødte hørfrø og æble stykker. Det var ikke så rart for dem i opgangen med alt mit hvidløg, men jeg tog kuren og d.6 dag kom det sidste skidt ud af kroppen…det var sort. Jeg kunne derefter se hvad jeg havde spist af æble og hvidløg. Og det bedste var at jeg efter kuren ikke havde nogen knuder og min hud (psoreasisen var væk) og øjne skinnede og jeg var fyldt med energi. Kosten er vigtig, men det er psyken også. Jeg er glad for at jeg ikke blev opereret…for det ville jo bare være en symptombehandling, hvis jeg ikke vidste det om syre og base kost, jo bare havde forsat med stress og forkert kost, samt en ny samtale med en læge. Nær vi kan meget selv, og det er altid jo før jo bedre at vi opdager og handler på symptomerne.

Første gang jeg blev bevidst om at jeg kommunikerede med dyr:

En veninde og jeg havde hjemmeskole og en dag sagde hun ” Her har I hver en konvolut og deri er der et dyr som I skal fortælle noget om uden at åbne konvolutten. Havde kort forinden reddet lidt på en af hendes heste, men ville af da jeg mærkede hvor dårligt at den havde det. Dertil sagde hun ; Du taler jo med dyrene…NÅ gør jeg det, ja men det har jeg jo altid gjort..ttænkte jeg! Vi sad 4 børn og 2 voksne, hvor jeg var en af de voksne som nu skulle åbne op til at kunne tale med dyrene. vi skulle se en grøn farve her og der og holde hånden flere steder for ligesom at åbne for at tale med det dyr i konvolutten. Jeg begyndte at fortælle om det dyr som kom til mig…min søn gjort det samme om hans dyr. Men den hest jeg talte med var i en anden konvolut, hvilket var lige meget for jeg blev bare spurgt ud om denne hest, da min veninde jo kender den. Hun spurgte om forskellige ting og om jeg ikke blev træt! Næe skulle jeg da det. Nej men det blev de andre som har været her og tale med hestene. Ok. Så vi forsatte og hun fik megen viden. Jeg anede ikke hvordan jeg vidste alt dette, men jeg forsatte med nogle af hendes andre dyr. Senere har jeg gennem alle de telepati opgaver jeg har lavet, fundet ud af hvad det er der gør at jeg kan få kontakt til et dyr. Her har jeg mange skønne oplevelser både fra direkte møder og fra fjernhealing til dyr. Se evt. også under udtalelser om : Telepati med dyr.

Udover interessen for sundhed og healing og dyr, etc. så er jeg kunstmaler, kunst underviser og udstiller mine malerier. Det har jeg gjort i mange år. Det gjore min farmor og hendes bror også. Min familie er fra Langeland på min fars side, og fra Sønderjylland og kbh på min mors side.

Jeg selv har rejst og boet mange steder.

Tak for at du læste med så langt….