Udtalelser

Udtalelser :

“Birgitte er en virkelig dygtig clairvoyant vejleder og Ayurveda-ekspert. Jeg har haft glæde af at bruge Birgitte som lærer og censor på min Ayurveda-uddannelse, hvor hun har imponeret med sin store viden om kost, sundhed og urtemedicin. Man mærker virkelig Birgittes store medfølelse og clairvoyante evner, når hun rådgiver folk om sundhed, personlige problemer eller når hun snakker med deres dyr. Så jeg kan kun give de bedste anbefalinger”

Forfatter og Ayurveda-ekspert Nicolay Marcus Zederlinn 2020

Udtalelser

Når Birgitte taler med dyrene kommer hun helt ind under huden – ind i systemet.

Hun kommer i dybden med helbred, sundhedstilstanden og mangler og dyrets sindstilstand.

Hun har mange antenner ude.

Det er klart rammende og passer hver gang, jeg kender jo historien om dyrene, så jeg ved jo når det er rigtigt.

Bla. med vores hund Turbo der løb væk hjemmefra, – han løber ikke væk hjemmefra mere..

Og efter healingen af min hest, er den blevet sødere!

M.B Paradisgården Rørvig.

Udtalelse :

Jeg har 5 heste og Birgitte kender hverken dem eller mig.

Birgitte kommer og går ned til hestene. Da Birgitte kommer ned i folden, kan jeg mærke at der sker noget, der blir helt ro og den første hest går hen til Birgitte.

Jeg kan se at Birgitte blir`meget rørt. Birgitte sir at hesten har en meget stor længsel, efter en hun har gået sammen med. Birgitte ved jo ikke at jeg fik hende i foråret efter at hun havde gået sammen med sin søn, der hvor jeg fik hende fra. Og at hun faktisk  har haft mælk efterfølgende. Jeg fortæller Birgitte at jeg gerne vil ride på denne hest uden pisken. Så det fortæller Birgitte til min hest. 1 uge senere kan jeg fortælle Birgitte at jeg har reddet uden pisken, og at det gik så godt. Hesten går fra Birgitte og hen til mig for at blive nusset, det gør hun flere gange, men vender tilbage til Birgitte for at tale med hende, hun er meget ked af det, men Birgitte fortæller at dens føl har det godt og at hun nu skal passe på den anden lille hest som den går sammen med.

Vi går hen til min tredje hest, og Birgitte spør om den har tynd mave 1-2 gange om året! Ja. Og hun spør hvad den får at spise. Jeg remser op og Birgitte fortælle at den ikke kan tåle soja. Vi kigger på posen med vitaminpille og der er soja i. Han får ikke disse piller de næste dage, men får stadig tyndmave. Så Birgitte fjernhealer ham og næste dag er han helt tør bagi. : )

Der kommer en fjerde hest forbi Birgitte som kigger på mig og siger ; Hvad laver den lille hest her, hvor på jeg må sige at det er min søns hest. Birgitte spør den hvor længe den har været her og får fortalt 9 år. Min søn har haft ham i 9 år. Birgitte fortæller at den savner hendes søn, og at han ikke behøver at ride på ham, hvis han bare vil komme og nusse ham indimellem. Jeg fortæller birgitte at vores dreng er på efterskole og ikke har haft så meget tid til den. Min søns hest har ikke kunne pruste i flere år…ca. 3 år. trods det at den har fået alt muligt mod hoste og slim. Jeg spør Birgitte hvorfor den har fået det med halsen. Birgitte fortæller at det er kommet af sorg, at det er følelsesmæssigt, og det passer med at min søn rejste på højskole og var væk i lang tid. Birgitte anbefaler nogle homeopatiske dråber som allerede virker efter 2 dage. Det var helt fantastisk, at den pludselig kunne pruste igen. : )

Den femte hest kommer hen til Birgitte og fortæller at han bare gerne vil rides af mig, og så går han hen og putter sin mule ind under min arm. Hvad Birgitte ikke ved er at jeg ikke har redet ham i 3 1/2 år. Jeg siger ikke noget men tager det bare til mig, og næste dag rider jeg ham og det er bare dejligt: )

Det var en dejlig oplevelse at have Birgitte her ude, og jeg vil gøre det igen, for jeg ser mine heste med helt nye øjne.

B.N Egebjerg Nykøbing Sj.

Udtalelse :

“Birgitte played a crucial role in helping my horse prepare and adjust to 2 different moves of home, and with misunderstood feelings that she had been struggling with as a highly sensitive horse, including field mate preferences and dislikes.

With Birgitte as the communicator, our family was abel to communicate our intentions for her and we could see that when she heard our intentions she immediately became relaxed and connected with us again, and most importantly able to settle in her to a new home.

The reaction was instant and it was crystal clear that Birgitte had spoken to our lovely horse.

Knowing your own intentions as a horse owner is a helpful preparation for communicating with your horse. We learned a great deal about our horse and about ourselves through this new enlightened understanding of one another, and it has brought us even closer than we had ever been.

My horse and I will be forever grateful for the love and gifts that Birgitte has brought our lives.

I can highly recommend to anyone wanting to help their animal friends”

-N.M.O.